print flag flag

U bent hier: Home Bottelarij

Bottelarij

Dolphin wint water uit haar eigen door het Ministerie van Volksgezondheid erkende bron Mierl"eau. Deze exclusieve erkenning wordt alleen afgegeven als de bron aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet en is een garantie voor een constante kwaliteit van het bronwater. Het prehistorische water wordt op een diepte van 198 meter gewonnen.

Ondoordringbare kleilagen zorgen ervoor dat het water uitstekend geconserveerd is gebleven en beschermen het water tegen eventuele fosfaten en nitraten die van uit de oppervlakte het grondwater kunnen verontreinigen. Alleen het zuiverste water wordt afgevuld middels een proces dat voortdurend wordt gecontroleerd. De volledig computergestuurde bottelstraat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne. De processen worden gecontroleerd en geïnspecteerd door EBWA, NSF en de keuringsdienst van Waren.

De kwaliteit van Dolphin water wordt continu geïnspecteerd in eigen laboratoria en door een onafhankelijk extern lab. De bron van Dolphin is ministerieel erkend, wat de constante kwaliteit van het water garandeert.

www.koffiebekergigant.nl

  Als leverancier van papieren / kartonnen bekers en koffiebekers hebben wij jaren lange ervaring ...

meer lezen >>

www.watercoolerweb.eu

  Naast www.dolphinwater.nl websites hebben we nog meer websites! BV Voor al uw papieren (Koffie) ...

meer lezen >> Klik hier voor meer nieuws >>
banner